West-Ende - Bruiloft & Jubileum

Bruiloft & Jubileum

Vier samen het geluk! Al jaren verzorgen wij met veel plezier bruiloften in alle soorten en maten. Wat heeft u te vieren?

Algemene informatie

Bent u 12,5 jaar, 25 jaar of zelfs 50 jaar getrouwd? Wij ondersteunen u tijdens de mooiste dag van uw leven bij Golden Tulip Hotel West-Ende! Een mooie bruiloft of een goed jubileum wordt altijd op maat georganiseerd, geheel naar uw wens uiteraard!

Wonen uw gasten wat verder van huis? Geen probleem, een overnachting in dit 4 sterren hotel is een prettige oplossing. We adviseren u contact op te nemen met het sales team voor een inspirerend gesprek!

Op zoek naar een unieke omgeving voor uw bruiloft? We hebben alle ingrediënten die u nodig heeft om uw evenement tot een succes te maken, waaronder receptieruimtes, comfortabele kamers, catering, een hoog serviceniveau en zelfs geldbesparende arrangementen!

De ‘Da Vinci’ kamer is de grootste van de zeven zalen en leent zich perfect voor grote feesten en evenementen. Samen met de ‘Heerenkamer’, de ‘Helena Fourment’ en de ‘Carat Cabinet’ heeft deze zaal een echt authentieke uitstraling die zo typerend is voor de oude fabrikanten villa. De zalen op de eerste verdieping, ‘Van Ruysdael’, ‘Jan Steen’ en ‘Vermeer’ hebben een strakke en moderne uitstraling. Het hotel terras is ook een populaire locatie voor bruiloften (in de zomer)!

Reserveer Bruiloft & Jubileum

Stuur een e-mail. Alle velden met een * zijn verplicht.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ