Omgeving

Nune Ville

Dit herenhuis is gebouwd in 1874. Het is gelegen naast het ouderlijk huis van de kunstenaar Vincent van Gogh, die twee jaar in Nuenen woonde en werkte. In Nune Ville woonde Margot Begemann, de geliefde van Vincent in 1884. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd hier een Joodse jongen verborgen gehouden. Nu is deze villa op zaterdagen of op afspraak te bezichtigen. Het gehele huis is ingericht met 19e-eeuwse meubels, objecten en schilderijen.

Adres

Berg 24
5671 CC Nuenen
www.salonnuneville.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 13 minuten met de auto

Theater het speelhuis

Al vanaf het eerste speelmoment in 2013 word deze locatie omarmd door bezoekers en artiesten als hun nieuw theater. De architecten Van Dongen en Koschuch hebben dit gegeven vertaald in architectuur: een glazen omarming van de kerk zorgt ervoor dat deze verwordt tot permanent theater.

Adres

Speelhuisplein 2
5707 DZ Helmond
0492 587 000 theaterspeelhuis.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 1 minuten met de auto

West-Ende - Theater speelhuis Helmond

Pathé Helmond

Voor een vaste prijs serveren de deelnemende restaurants een heerlijk diner. Hierbij zit je filmticket inbegrepen! Door deze vaste prijs weet je precies waar je aan toe bent. Alle restaurants liggen op loopafstand van Pathé Helmond. Pathé.nl vind je de nieuwste films en een actuele filmagenda van alle Pathé bioscopen. Bekijk nieuwe filmtrailers en koop gemakkelijk online tickets.

Adres

Frans Joseph van Thielpark 5
5707 BX Helmond
088 515 2050 www.pathe.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 1 minuten met de auto

Museum Helmond

Welkom bij Museum Helmond. Ontdek het bijna 700 jaar oude kasteelverhaal in de grootste waterburcht van Nederland, Kasteel Helmond. Beleef kunst en fotografie in Kunsthal Helmond. In deze moderne kunsthal presenteert het museum tijdelijke fotografie- en kunsttentoonstellingen voor liefhebbers van kunst en cultuur. Kunsthal Helmond is gevestigd in het Boscotondo complex in het centrum van de stad.

Adres

F.J. van Thielpark 7
5707 BX Helmond
0492 587 716 museumhelmond.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 1 minuten met de auto

Museum & Kasteel Helmond

Ontdek het bijna 700 jaar oude kasteelverhaal in de grootste waterburcht van Nederland, Kasteel Helmond. Beleef kunst en fotografie in Kunsthal Helmond.

Adres

Kasteelplein 1
5701 PP Helmond
0492 587 716 museumhelmond.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 2 minuten met de auto

West-Ende - Museum & Kasteel Helmond

Ted’s Arcade

Brabants grootste en meest verbluffende arcadehal!
Speel de leukste arcade spellen in Helmond en profiteer van toffe afwisselende acties!

Adres

Smalle Haven 1-3
5701 PT Helmond
0492 745 597 tedsarcade.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 2 minuten met de auto

Elzas Passage

De Elzas Passage is een overdekt winkelcentrum met woningen en parkeergarages in het centrum van Helmond. Het complex bestaat uit een winkelpassage met een oppervlakte van ca. 11.100m2 met ca. 44 winkels, dienstverleners en restaurants.

Adres

Elzas-Passage 11
5701 RW Helmond
0492 320 733 elzaspassage.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 1 minuten met de auto

We-Jump

Trampoline springen in verschillende area’s die zijn omgetoverd tot jouw urban trampolinepark, wie wil dat nou niet?

Leer bij We-Jump de vetste tricks en flips in vijf verschillende area’s. Jump in de foampit, spring van het hoogste plateau met een salto, flik flak op de tumbling lane, speel een battle dodgeball of leer een echte wall flip in de main area! Beginners en gevorderden kunnen oefenen en freestylen voor de ultieme springbeleving.

Adres

Scheepsboulevard 15
5705 KZ Helmond
0492 792 762 www.we-jump.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 4 minuten met de auto

Home computer museum

Dit 500m2 interactieve computer museum omvat de geschiedenis van de thuiscomputer, vanaf de allereerste thuiscomputer tot aan moderne varianten eind jaren '90 en daar voorbij. Bijna alle computers staan te wachten op uw opdracht om een spel of programma op te starten of om weer eens te klikken in één van de eerste versies van Windows. Heeft u geen behoefte om te wachten, neem dan plaats in onze Arcade waar diverse generaties spelcomputers en arcadekasten klaar staan om direct spellen te spelen. Geschikt voor jong en oud!

Adres

Noord Koninginnewal 28
5701 NK Helmond
0492 747 474 www.homecomputermuseum.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 5 minuten met de auto

Jan Visser Museum

Het Jan Visser Museum is oorspronkelijk gericht op het landbouwverleden tot voor de mechanisatie. In 1998 is gestart met het verzamelen van voorwerpen uit de oude ambachten. Machines en gereedschappen van de slager, de smid en de schoenmaker zijn uitgebreid te bezichtigen. Zeer recent is in een nieuw onderkomen op ons terrein aan de Keizerin Marialaan het historisch materiaal van de gemeente brandweer Helmond en diverse bedrijfsbrandweer-korpsen te bezichtigen.

Adres

Keizerin Marialaan 5
5702 NR Helmond
0492 548 504 www.janvisser-museum.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 5 minuten met de auto

CacaoFabriek

De Cacaofabriek, de culturele hotspot van Helmond. Een plek om te genieten van muziek, film, kunst én lekker eten en drinken. Ook zit hier de ChocolaDeCacaofabriek, een chocolaterie die ontstaan is uit het idee dat de Cacaofabriek niet compleet zou zijn zonder een passende invulling van chocolade en cacao.

Adres

Cacaokade 1
5705 LA Helmond
0492 529 009 cacaofabriek.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 7 minuten met de auto

Loods 20

Helmond heeft een nieuwe nostalgische trekpleister waar je terug kunt naar het dagelijkse leven van vroeger: Loods20. Dit is de locatie waar het draaiorgelmuseum, EDAH-Museum en de Helmondse accordeoncollectie gevestigd zijn.A an de hand van de verhalen van oer-Helmondse bedrijven kun je beleven hoe het er vroeger aan toe ging. Niet alleen in Helmond maar overal in het land. Loods20 is een aantrekkelijke gelegenheid om herinneringen op te halen en verhalen te delen. Het museumonderkomen is gevestigd in een prachtig monumentaal pand, pal naast het centraal station van Helmond. Voorheen was dit een op- en overslaglocatie van pakketbezorger Van Gend & Loos. Het monumentale en industriële karakter van dit unieke pand is behouden gebleven.

Adres

Binnen Parallelweg 2
5701 PH Helmond
loods20.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 4 minuten met de auto

Snookertown

Het Helmondse Snookertown beschikt over een bar met tap en daarnaast over 21 pooltafels, 4 snookertafels, 2 shuffleboards, 6 dartbanen, 4 biljarttafels en 2 footpoolvelden. Dit laatste is een vorm van poolen gecombineerd met - jawel - voetbal. Combineer je sportieve activiteiten met andere activiteiten

Adres

Hoofdstraat 136
5706 AN Helmond
0492 551 943 www.snookertown.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 7 minuten met de auto

Monkey Town

Kom spelen, klimmen en klauteren in de allerleukste indoor speeltuin van Valkenswaard en omstreken! Baan jezelf een weg door de grote speeltoestellen en glij op het hoogste punt met een vaart naar beneden van de verschillende glijbanen. De aparte peuterzone met een ballenbak, minitrampolines, glijbanen en grote legoblokken is speciaal ingericht voor de dreumesen en peuters.

Adres

Arkweg 3-17
5731 PD Mierlo
0492 831 654 www.monkeytown.eu Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 10 minuten met de auto

Dierenrijk

Dierenrijk is een dierentuin in Mierlo dicht bij Eindhoven, gelegen in Gulbergen. In het park zijn dieren van dichtbij te zien. Er verblijven bijna honderd verschillende diersoorten. Een Brabantse boerenhoeve fungeert als entree.

Adres

Heiderschoor 24
5731 RG Mierlo
0492 668 240 www.dierenrijk.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 14 minuten met de auto

Museum Klok & Peel

Museum Klok & Peel laat op unieke wijze zien hoe Nationaal Park de Groote Peel, een natuurgebied op de grens van de provincies Brabant en Limburg, zich in de afgelopen tienduizend jaar heeft ontwikkeld. Ook beschikt het museum over de grootste verzameling luidklokken en beiaarden ter wereld. Mogelijk een aparte combinatie, maar niet als je weet dat Asten ook het thuis is van de befaamde Klokkengieterij Eijsbouts, kortgeleden nog leverancier van de grote luidklok voor de Notre-Dame in Parijs. Kom dus genieten van natuur- én cultuurgeschiedenis in het “meest gastvrije en toegankelijke museum van Nederland”!

Adres

Ostaderstraat 23
5721 WC Asten
0493 691 865 museumklokenpeel.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 16 minuten met de auto

Deurne

Weidse natuur, rust en ruimte, leuke musea, kastelen en monumenten, gezellige horeca of heerlijk shoppen. Je vindt het allemaal in Deurne, gelegen op de grens van Brabant en Limburg. Een charmant dorp in de Peel dat uitnodigt om te komen ontdekken. Door het verrassende aanbod aan winkels en speciaalzaakjes, is winkelen in Deurne een waar genoegen. Op je gemak snuffelen en binnenkijken op de koopzondag.

Adres

Wolfsberg 9
5751 KX Deurne
www.landvandepeel.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 16 minuten met de auto

Daf Museum

In het DAF Museum valt men van de ene verbazing in de andere. De vindingrijkheid die DAF voertuigen kenmerkt, vanaf 1928 tot heden, zal ook de niet-deskundige bezoeker boeien. Een fraai dorpsplein, winkeltjes en een garage uit de jaren '30, een replica van het kantoor van de Van Doorne´s en een gezellig café. Maak kennis met de veelzijdigheid van DAF-producten. Bekijk ook de vrachtwagens met extra aandacht voor de mijlpalen uit de DAF-geschiedenis. Naast de DAF-bedrijfswagens vindt u hier ook de militaire DAF-voertuigen, DAF-bussen en de DAF-rallyvoertuigen.

Adres

Tongelresestraat 27
5613 DA Eindhoven
040 24 44 364 www.dafmuseum.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 18 minuten met de auto

SpaSense

Ga je liever naar een wellnessresort dat iets kleinschaliger is? Dan ben je bij SpaSense aan het juiste adres. Dit is het meest ideale resort voor een eerste wellness ervaring. Het resort is overzichtelijk, persoonlijk en kleinschalig. Ondanks het kleinschalige kun je er alles vinden voor een compleet dagje wellness. Een wellnessresort waar gastvrijheid, gastronomie en genieten samenkomen. In het overzichtelijke en gastvrije resort vind je een oase van rust, een ruim aanbod aan sauna’s, baden en rustruimtes en een sfeervol restaurant.

Adres

Zwembadweg 7
5663 PL Geldrop
spasense.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 19 minuten met de auto

De IJzeren Man

De IJzeren Man is een recreatiegebied in Eindhoven, gelegen in het oosten van de stad. Het gebied dankt zijn naam aan het voormalige ijzeren zandwinningsmeer dat zich hier bevond en nu een populair zwem- en recreatiemeer is geworden.

De IJzeren Man biedt een verscheidenheid aan activiteiten voor bezoekers, waaronder zwemmen, zonnebaden, picknicken, wandelen en fietsen. Er zijn verschillende stranden rond het meer, elk met hun eigen faciliteiten zoals toiletten, douches en kiosken voor eten en drinken.

Naast het meer heeft de IJzeren Man ook een grote speeltuin voor kinderen, een midgetgolfbaan, een klimpark en een restaurant met uitzicht op het water. In de wintermaanden is er zelfs een tijdelijke ijsbaan op het terrein.

Adres

Javalaan 149
5631 DB Einhoven
06 46 03 32 11 ijzerenman.com Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 13 minuten met de auto

Hezemans Indoor Karting

Hezemans Indoor Karting is de Nederlandse indoor kartbaan van topcoureur Mike Hezemans.  Het circuit in Eindhoven is één van de meest spectaculaire en uitdagende van Europa, maar ook één van de veiligste. De door Indycar geïnspireerde safety barriers bieden een veiligheidsniveau dat de gewone vangrails ver overtreft.

Tegenwoordig zijn de karts volledig elektrisch, dus niet alleen zijn de nieuwe karts groener, maar ook sneller!

Adres

Vijfkamplaan 18
5624 EB Eindhoven
040 248 0445 hezemans.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 22 minuten met de auto

BestZOO

Het dierenpark waar je nog echt die Brabantse gezelligheid ervaart! BestZOO is een knus dierenpark, waar je als bezoeker dicht bij de dieren kunt komen en de dieren goed kunt zien.

BestZOO is uitermate geschikt voor de kleineren onder ons! Het park is niet te groot en goed overzichtelijk. De dieren zijn van dichtbij te bewonderen en er is een grote speeltuin en een kinderboerderij waar ze lekker kunnen ravotten en terwijl hun ouders genieten van een hapje en drankje op het terras!

Adres

Broekdijk 15
5681 PG Best
0499 371 706 bestzoo.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 27 minuten met de auto

Falconcrest

Falconcrest is een voor het publiek toegankelijk valkerijcentrum en een roofvogelpark in Eindhoven, Nederland. Het roofvogelpark is in 2008 geopend in een oude boerderij. Men kan er roofvogelshows en demonstraties bijwonen, en door middel van een workshop eventueel zelf de eerste ervaring opdoen als valkenier.

Adres

Eindhovenseweg 44
5633 BE Eindhoven
040 212 0111 www.falconcrest.eu Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 20 minuten met de auto

Strabrechtse heide

De Strabrechtse Heide is een natuurgebied gelegen in de gemeente Someren, in het zuidoosten van Nederland. Het is een uitgestrekt heidegebied van ongeveer 1500 hectare groot en staat bekend om zijn prachtige landschappen, diverse flora en fauna en historische bezienswaardigheden.

De Strabrechtse Heide is een belangrijk habitat voor diverse planten- en diersoorten, zoals de heideblauwtjes, de adder en de levendbarende hagedis. Het gebied heeft ook een rijke geschiedenis, met archeologische vindplaatsen en sporen van prehistorische nederzettingen.

Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes door de Strabrechtse Heide, variërend in lengte en moeilijkheidsgraad. Het gebied is het hele jaar door toegankelijk en biedt prachtige vergezichten, vooral tijdens de bloei van de heide in de zomermaanden.

Adres

De Plaetse 71 A
5591 TX Heeze
www.visitbrabant.com Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 21 minuten met de auto

Enversed

Bij Enversed kies je zelf jouw avontuur. Of je nu alleen komt, met zijn tweeën óf met jouw hele familie of bedrijf. Met het zorgvuldig samengestelde aanbod is er voor iedereen wat in huis. Van de meest bekende VR games, tot onze eigen ontworpen VR-ervaringen gefocust op teamwork, competitie en interactie.

Adres

Torenallee 100-02
5617 BE Eindhoven
040 737 0598 enversed.com Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 22 minuten met de auto

Eindhoven & Strijp-s

Zin in een cultureel dagje uit? Of je nu van muziek, theater, kunst, design of urban culture houdt: Eindhoven heeft het allemaal!

Eindhoven is een stad die barst van de energie, en die delen we graag met je. Google eens het woord 'innovatie'. De eerste beelden die je ziet zijn gloeilampen en dat is geen toeval. Ruim 125 jaar geleden bracht Philips het licht naar Eindhoven. Het bedrijf veranderde de stad in een industrieel succesverhaal. Tegenwoordig is Eindhoven een bruisende stad in transitie, een stad die barst van de creativiteit, innovatiekracht, technologie, design en kennis. Of je nu op zoek bent naar high fashion, kleinschalige initiatieven, Dutch design of vintage stores: Eindhoven is dé winkelstad van Zuid-Nederland. Ideaal: winkels in het centrum zijn zeven dagen per week open en allemaal binnen loopafstand van elkaar.

Adres

Torenallee 32
5617 BD Eindhoven
strijp-s.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 21 minuten met de auto

West-Ende - Eindhoven & Strijp-s

Blotevoetenpad Toon Kortooms

Het blotevoetenpad is een ware beleving in de Peel, op alle paden komt u diverse natuurlijke ondergronden tegen die uw voeten prikkelen en als het ware masseren. Onderweg zijn er talloze andere belevenissen te vinden, zoals o.a. uitkijktorens, evenwichtsbalken, touwbrug oversteek, moddersloot en steltlopen. Na afloop is er de mogelijkheid de voeten af te spoelen. De uitgezette route is ca. 1 uur lopen en is ook goed begaanbaar met kinderwagen en rolstoel.

Adres

Griendtsveenseweg 80
5753 SB Deurne
0493 529 590 www.toonkortoomspark.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 24 minuten met de auto

Van Abbemuseum

Het Van Abbemuseum is een museum voor moderne en hedendaagse kunst in het centrum van de Noord-Brabantse stad Eindhoven. Het museum werd in 1936 geopend. Het Van Abbemuseum is vernoemd naar zijn oprichter Henri van Abbe. Van Abbe was een liefhebber van moderne kunst en wilde Eindhoven daar van mee laten genieten. Het museum stelt vragen op het gebied van kunst en samenleving op een experimentele manier aan de orde. Een bron van verwondering, inspiratie en verbeelding.

Adres

Stratumsedijk 2
5611 ND Eindhoven
040 238 1000 vanabbemuseum.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 24 minuten met de auto

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is een Nederlands vliegveld gelegen in de stad Eindhoven, in het zuiden van Nederland. Het is het op één na grootste vliegveld in het land na Amsterdam Schiphol Airport en dient als hub voor low-cost luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair en Wizz Air.

Het vliegveld biedt vluchten naar meer dan 80 bestemmingen in heel Europa, waaronder populaire vakantiebestemmingen zoals Barcelona, Berlijn en Rome. Het is ook een belangrijke hub voor zakenreizen, met frequente verbindingen naar grote steden zoals Londen, Parijs en Frankfurt.

Eindhoven Airport heeft een enkel terminalgebouw met een scala aan faciliteiten, waaronder winkels, restaurants en autoverhuurdiensten. Het vliegveld is goed verbonden met de stad Eindhoven en de bredere regio via weg en openbaar vervoer, met regelmatige bus- en treindiensten beschikbaar.

Adres

Luchthavenweg 25
5657 EA Eindhoven
www.eindhovenairport.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 26 minuten met de auto

Klimbos Weert

Klimbos Weert is een ECO Klimbos en heeft 4 klimparcoursen met verschillende hindernissen tussen de bomen. Deze lopen op in moeilijkheid en hoogte. Als je alle 4 de parcoursen aflegt dan ben je ongeveer 2,5 uur bezig met klimmen. In het eerste parcours sta je op zo’n 3 meter hoogte. In laatste parcours is dat ruim 9,5 meter. Dit staat garant voor een onvergetelijk actief dagje uit voor jong en oud. Je bent van harte welkom bij Klimbos Weert!

Adres

Geurtsvenweg 2a
6006 SN Weert
0495 543 854 klimbosweert.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 38 minuten met de auto

Klimrijk Brabant

Test je klimkunsten op het avontuurlijke klimparcours, ga springend en klauterend op verkenning in het Netten Adventure of maak een avontuurlijk ritje op een ruige e-kickbike, e-chopper of quad. Ontdek naast deze activiteiten ook al onze andere in- en outdoor activiteiten.

Tip: bij Klimrijk kun je vanaf 4 jaar al komen klimmen op het Pico-parcours!

Adres

Turfweg 9
5504 RL Veldhoven
040 255 6545 www.klimrijk.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 28 minuten met de auto

De Groote Peel

Wandel of fiets door het landschap van ondoordringbaar moeras en water, heidevelden, zandruggen, berken en open vlaktes. Een waar paradijs voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. Ook trekt de rust van de Groote Peel ruim honderd soorten broedvogels en ook trekvogels.

Adres

Moostdijk 15
6035 RB Ospel
0495 641 497 www.staatsbosbeheer.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 25 minuten met de auto

West-Ende - De Groote Peel

Eindhovensche Golf

De oprichters - de heer en mevrouw Philips-de Jongh - kochten in 1928 de grond, Nederheide genaamd. De bekende Engelse golfbaanarchitect Harry Colt kreeg de opdracht de golfbaan te ontwerpen. Harry Colt wordt beschouwd als de “vader van de golfarchitectuur”. Door doglegs en natuurlijke hindernissen te introduceren en met contouren te spelen paste hij zijn banen in in het bestaande landschap alsof zij daar altijd gelegen hadden. Dit is dan ook gelukt bij de Eindhovensche Golf Club, waarbij de heer en mevrouw Philips-de Jongh wilden dat het ook uit natuuroogpunt een prachtige baan werd. De variëteit aan bomen en struiken op de Eindhovensche Golf Club is dan ook indrukwekkend.

Adres

Eindhovenseweg 300
5553 VB Valkenswaard
040 201 4816 www.eindhovenschegolf.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 30 minuten met de auto

Escaperoom District 5531

District 5531 is het leuk en spannend uitje. Ga met elkaar de uitdaging aan en voltooi de escaperoom in een recordtijd. District 5531 is ideaal als teambuildingsactiviteit of als gezellig uitje met je vrienden of familie.

Adres

Troprijt 5
5531 NA Bladel
+31 6 41 86 56 53 district5531.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 40 minuten met de auto

Prehistorisch dorp

In hét openluchtmuseum van Eindhoven beleef je het verleden door zelf op ontdekkingstocht te gaan. Onderweg ontmoet je historische bewoners van de prehistorie tot de late middeleeuwen. Luister naar hun spannende verhalen, leer met hen om oude ambachten zelf te doen en verwerf de vaardigheden die de wereld door de jaren heen vooruit hebben geholpen. Kijk in de agenda wat er op de dag van jouw bezoek te beleven is in het museum.

Ontdek de geschiedenis door deze zelf vast te pakken, eraan te ruiken en te proeven. Zo leer je het verleden kennen zoals het ooit écht is geweest.

Adres

Boutenslaan 161B
5644 TV Eindhoven
040 252 2281 prehistorischdorp.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 23 minuten met de auto

Toverland

Toverland heeft je iedere dag weer wat anders te bieden. Zo is géén dag hetzelfde. Beleef de eerste zonnestralen in het voorjaar, de zwoele zomer, kleurrijke herfst of zoek de warmte op bij de vuurkorven tijdens de winter! Laat je verrassen in dit veelzijdige attractiepark met 6 magische werelden!

Adres

Toverlaan 2
5975 MR Sevenum
077 467 7050 www.toverland.com Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 32 minuten met de auto

BillyBirdpark Drakenrijk

Geniet met je gezin van een lekker dagje uit bij BillyBird Park Drakenrijk. Kom pootjebaden, zandkastelen bouwen en spelen in de buiten speeltuin vol ‘echte’ draken.
Heb je het warm en wil je afkoelen, dan neem je hier een verfrissende duik in het strandbad. Bij de nieuwe Beach Bar haal je een heerlijk gekoeld drankje en voor een smakelijk hapje ga je naar het terras met uitzicht op het strandbad. Op het strand is er voor de oudere jeugd van alles te doen. Zo is er een volleybalveld en voetbalveld.
Het AquaFunPark is een hindernisbaan op het water. De attractie kan gebruikt worden door kinderen, jeugd en volwassenen.

Adres

Drakenrijkstraat
5953 TR Reuver
088 055 8888 billybird.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 43 minuten met de auto

Zoo Veldhoven

Zoo Veldhoven is een kleinschalige dierentuin en geschikt voor jong en oud. De dierentuin staat vooral bekend om de grote collectie aan vogelsoorten. Het park beschikt over diverse speeltoestellen waar de kinderen kunnen spelen.

Adres

Wintelresedijk 51
5507 PP Veldhoven
040 737 0385 www.zooveldhoven.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 30 minuten met de auto

Attractiepark DippieDoe

DippieDoe is een Nederlands pretpark gelegen bij recreatiegebied Aquabest. De attracties in het park staan zowel binnen als buiten. Het park richt zich vooral op families met kinderen tot 12 jaar.

Adres

Ekkersweijer 1
5681 RZ Best
0499 330 204 dippiedoe.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 28 minuten met de auto

E3 Strand

E3 Strand is een recreatieplas in de gemeente Eersel in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het gebied bestaat uit helderwitte zandstranden van de bosrand tot de waterkant en zijn er diverse groene ligweiden. Om het strand te kunnen betreden wordt er toegangsgeld gevraagd.

Adres

Buivensedreef 10
5521 RN Eersel
e3strand.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 34 minuten met de auto

Mattel Play!

Bij Mattel Play! Sevenum staat samen spelen, leren en ontdekken centraal. Het lijkt op een binnenspeeltuin, maar het is toch net even anders...

Mattel Play! Sevenum bestaat namelijk uit 8 gethematiseerde speelwerelden waar kinderen zich wanen in de werelden van hun favoriete TV-helden, zoals Thomas De Stoomlocomotief™, Bob de Bouwer™, Angelina Ballerina™ en Brandweerman Sam™. Ook kan er volop gebouwd worden in de Mega zones , kan men zich uitleven op rolschaatsen in de Roller Disco en lekker klimmen en klauteren in de nieuwe Soft Play! klauterzone.

Adres

Midden Peelweg 7
5975 MZ Sevenum
077 440 3000 www.mattelplaysevenum.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 27 minuten met de auto

Oorlogsmuseum Overloon

Oorlog hoort in een museum thuis. Dat is de boodschap van het Oorlogsmuseum in Overloon. In het museum in dit mooie en bosrijke park beleeft u de bezetting en de vervolging, maar ook het verzet en D-Day. En natuurlijk ook de Slag om Overloon tijdens de bevrijding van Zuid-Nederland. Als bezoeker wordt u uitgenodigd om mee te denken over oorlog en onderdrukking. Hoe ver mag je gaan als het gaat om het behouden en desnoods terugwinnen van vrijheid?

Adres

Museumpark 1
5825 AM Overloon
0478 641 250 www.oorlogsmuseum.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 36 minuten met de auto

Openluchtmuseum De Locht

Openluchtmuseum de Locht gaat over het leven van vroeger op het platteland van Noord-Limburg. Maar daarnaast gaat het museum ook over de moderne tijd: champignons en asperges in een moderne productie. Glastuinbouw. En alle moderne toepassingen van ‘food’. Je wordt ontvangen door vrijwilligers, door mensen die houden van dit museum en die er graag zijn. Je zult je thuis voelen in hun gezelschap.

Adres

Broekhuizerdijk 16d
5962 NM Melderslo
077-3987320 www.delocht.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 37 minuten met de auto

Cinema Gold Veldhoven

De bioscoop in Veldhoven staat voor persoonlijke aandacht en biedt gasten comfort van het hoogste niveau. Bij aankomst in de zaal wordt men persoonlijk naar de ruime fauteuils begeleid en wordt de uitgebreide menukaart overhandigd. Tijdens de voorstelling kan er met een druk op de serviceknop een hapje en een drankje worden besteld, welke vervolgens op de plaats geserveerd worden.

Adres

Geer 9
5501 LA Veldhoven
040 442 2222 www.cinemagold.nl Plan route

Afstand van Golden Tulip Hotel West-Ende: 29 minuten met de auto