Zin in een avondje weg voor een aantrekkelijke prijs?

Bij deze arrangementen hebben we aan alles gedacht. Dat is praktisch, direct goed geregeld en vaak voor de scherpste prijs! Bijvoorbeeld een arrangement met één of meerdere overnachtingen, inclusief een tour door de omgeving, maar ook een volledig onbezorgd verzorgd verblijf inclusief diner! Bekijk het hieronder.

Love Deal

Geniet samen van onze love deal. Verras je partner met romantische rozenblaadjes en twee glaasjes bubbels bij aankomst op de kamer!

Meer informatie

Golfspecial

Wist u dat ons hotel omringd is door de mooiste golfbanen van Nederland? Boek deze special en u hoeft slechts uw clubs mee te nemen!

Meer informatie
West-Ende - Amuse diner

Culinair arrangement

Bourgondisch genieten is het uitgangspunt van het culinair arrangement! Schuif gezellig aan een tafeltje in Brasserie Rubenshof en geniet in de avond van een heerlijk amuse diner!

Meer informatie

Sweet escape deal

Er even tussenuit? Geniet van 2 overnachtingen en een heerlijk hoofdgerecht met onze 'sweet escape deal'!

Meer informatie

Pathé deal [2 nachten]

Eerst een smaakvol sharing dinner, daarna héérlijk naar de film, afsluiten in een top hotelbed en dán nog 2 dagen Helmond in.. klinkt dat goed? Ga voor onze Pathé deal!

Meer informatie

Fiets & wandel arrangement

Genieten van het prachtige Peel gebied is het uitgangspunt van het Fiets & wandel arrangement! Kom tot rust in onze comfortabele kamers en laat je verassen met een diner in onze brasserie.

Meer informatie

Pathé Deal [1 nacht]

Eerst een smaakvol sharing dinner, daarna héérlijk naar de film en afsluiten in een top hotelbed.. klinkt dat goed? Ga voor onze Pathé deal!

Meer informatie

Mini vakantie

Geniet van nèt dat beetje extra tijdens deze minivakantie! 4 heerlijke overnachtingen in een van onze comfortabele kamers en trek tijdens uw verblijf verrassend Helmond in.

Meer informatie

Sparkling Xmas

Een ouderwets gezellige kerst vieren met vrienden en familie? Reserveer dan het Sparkling X-mas arrangement met heerlijke kerstdiners!

Meer informatie

Tussen de ballen en de bollen

Liever er even uit tussen de feestdagen in? Met dit arrangement rust je uit van de gezellige kerstdagen en laadt je weer op voor de laatste dag van het jaar!

Meer informatie