Zin in een avondje weg voor een aantrekkelijke prijs?

Bij deze arrangementen hebben we aan alles gedacht. Dat is praktisch, direct goed geregeld en vaak voor de scherpste prijs! Bijvoorbeeld een arrangement met één of meerdere overnachtingen, inclusief een tour door de omgeving, maar ook een volledig onbezorgd verzorgd verblijf inclusief diner! Bekijk het hieronder.

Love Deal

Geniet samen van onze love deal. Verras je partner met romantische rozenblaadjes en twee glaasjes bubbels bij aankomst op de kamer!

Meer informatie

Mini vakantie

Geniet van nèt dat beetje extra tijdens deze minivakantie! 4 heerlijke overnachtingen in een van onze comfortabele kamers en trek tijdens uw verblijf verrassend Helmond in.

Meer informatie

Sparkling Xmas

Een ouderwets gezellige kerst vieren met vrienden en familie? Reserveer dan het Sparkling X-mas arrangement met heerlijke kerstdiners!

Meer informatie

Tussen de ballen en de bollen

Liever er even uit tussen de feestdagen in? Met dit arrangement rust je uit van de gezellige kerstdagen en laadt je weer op voor de laatste dag van het jaar!

Meer informatie

Sylvester party

Knallend het nieuwe jaar in? Boek dit spetterende Oud & Nieuw arrangement om 2023 in stijl af te sluiten en 2024 knallend te starten.

Meer informatie