West-Ende - Actieve groepsuitjes
Organiseer

Actieve groepsuitjes

Een familiedag, een weekendje weg met vrienden of een bedrijfsuitje organiseren? We hebben echt alles in huis voor de leukste uitjes, workshops en teambuilding events. Doordat we ook de culinaire kant helemaal top kunnen verzorgen ben je bij Golden Tulip Hotel West-Ende aan het goede adres voor een complete en onvergetelijke dag.

Handig om te weten

Algemene informatie

We hebben een aantal arrangementen met de perfecte combi van activiteiten en lekker eten samengesteld! Goed voor de team spririt en het versterkt de familie-, collega- of vriendschapsband. Sluit de dag af met een goede lunch of een smakelijk diner in onze ‘Brasserie Rubenshof’!

Liever sportiever? Gooi de voetjes van de vloer tijdens een actieve workshop of ren rond in een bubbel bij Bubble-football! Of sta jij liever te dansen tijdens de Big Music Quiz?

Voor liefhebbers van hersenkrakers hebben we de ‘Pub Quiz’ en ‘I love Brabant Quiz’ met de strijd om eeuwige roem en eer. Een gezellige quizmaster leidt deze quizzen en natuurlijk ook hier weer in combinatie met de culinaire topprestaties de keuken!

Ga naar partyplanner.nl

Reserveer Actieve groepsuitjes

Stuur een e-mail. Alle velden met een * zijn verplicht.

"*" geeft vereiste velden aan