Kamers & Suites

Golden Tulip hotel West-Ende heeft nu 106 kamers, waaronder 8 longstay appartementen en een Bed & Breakfast gedeelte met 8 themakamers; Villa Rubenshof.

Er is een ruime keuze aan accommodaties, waaronder comfort, superior, deluxe en suites. Al onze 106 kamers bieden gratis wifi, een televisie, koffie- en theefaciliteiten, werkhoeken, een eigen badkamer en comfortabele Auping-bedden. Aan het einde van een lange dag kunt u ontspannen in onze suites met jacuzzi!

Bekijk hieronder onze verschillende soorten kamers of ga naar de hotel arrangementen!

Deluxe kamer

De Deluxe kamer is een moderne kamer met net dat beetje extra luxe die je verdient na een lange werkdag of tijdens een weekendje weg.

Geschikt voor 2 personen

Oppervlakte 36m2

Bekijk kamer
West-Ende - Deluxe Kamer - 1

Thema kamer

De Themakamers zijn stuk voor stuk uniek, karakteristiek en sfeervol ingericht met een eigen thema. Ontspan in de nostalgic dream, adorable dream, adventure dream, sophisticated dream, romantic dream or the mystic dream kamer.

Geschikt voor 2 personen

Oppervlakte 32m2

Bekijk kamer
West-Ende - Thema kamer - Villa Rubenshof - 1

Honeymoon suite

Breng uw nacht door in een van onze Honeymoon suites; de Royal suite of de Glamorous suite. Beiden zeer ruim en met een romantisch en modern design, gevuld met luxe!

Geschikt voor 2 personen

Oppervlakte 42m2

Bekijk kamer
West-Ende - Honeymoon - 1

Appartement

Het shortstay appartement is ideaal voor een bezoek van 3 dagen (of meer) of voor families! Het ruime appartement heeft een tweepersoonsbed, twee aparte bedden, een kitchenette en een luxe zithoek.

Geschikt voor 4 personen

Oppervlakte 52m2

Bekijk kamer

Junior suite met vide

Onze Junior suite met vide is een moderne kamer met het comfortabele tweepersoonsbed boven en de luxe badkamer en ‘kantoor’ beneden.

Geschikt voor 2 personen

Oppervlakte 44m2

Bekijk kamer
West-Ende - Junior suite met vide - 1

Bubbelbad kamer met vide

De bubbelbad kamer met vide is een geweldige en luxe kamer met beneden een whirlpool en boven een tweepersoonsbed, ideaal om te relaxen!

Geschikt voor 2 personen

Oppervlakte 36m2

Bekijk kamer

Familie kamer

Onze familiekamers zijn ideaal voor twee volwassenen en twee kinderen. Het is een ruim ingerichte kamer met een comfortabele slaapbank en twee aparte bedden. De badkamer is van alle luxe voorzien.

Geschikt voor 2 personen

Oppervlakte 52m2

Bekijk kamer
West-Ende - Familie kamer - 1