Iets te vieren? Elk evenement - groots of klein- is geschikt voor Hotel West-Ende!

Een receptie, jubileum, bruiloft, familiedag of bedrijfsfeest; bij Hotel West-Ende weten wij uit ervaring hoe we een feestje kunnen bouwen! Van een intieme groep tot enorm groot: we hebben ervaring met partijen van 8 tot 500 personen. Alle zalen hebben een eigen karakter en ambiance en bovendien hebben we een voortreffelijke keuken en enthousiaste medewerkers; alle ingrediënten voor een geslaagd event.

In onze ‘Inspiratiebundel’ vindt u een overzicht van alle mogelijkheden die Golden Tulip Hotel West-Ende u op culinair en feestelijk gebied aan kan bieden. Heeft u zelf andere wensen dan staan wij u natuurlijk graag persoonlijk te woord!

Download de Inspiratiebundel

West-Ende - Bruiloft & Jubileum

Bruiloft & Jubileum

Vier samen het geluk! Al jaren verzorgen wij met veel plezier bruiloften in alle soorten en maten. Wat heeft u te vieren?

Meer informatie
West-Ende - Actieve groepsuitjes

Actieve groepsuitjes

Een familiedag, een weekendje weg met vrienden of een bedrijfsuitje organiseren? We hebben echt alles in huis voor de leukste uitjes, workshops en teambuilding events. Doordat we ook de culinaire kant helemaal top kunnen verzorgen ben je bij Golden Tulip...

Meer informatie
West-Ende - Condoleance

Condoleance

Een prettig georganiseerd condoleance zorgt voor rust in het samenzijn met dierbaren.

Meer informatie

Vier de feestdagen

What to do met de feestdagen? Bij Golden Tulip Hotel West-Ende hebben we voor alle feestdagen van het jaar wel een goed idee!

Meer informatie