Hotel arrangementen

3 daags Herfst arrangement

Genieten van een heerlijke herfstwandeling door het mooie Helmond inclusief 2 ontspannen overnachtingen op een van onze comfortabele kamers!

Bekijk dit arrangement

Sparkling X-mas

Een ouderwets gezellige kerst vieren met vrienden en familie? Reserveer dan ons Sparkling X-mas arrangement en geniet van heerlijke kerstdiners!

Boek dit arrangement

Tussen de Ballen en de Bollen

Liever er even uit tussen de feestdagen in? Met dit arrangement rust je uit van de gezellige kerstdagen en laadt je weer op voor de laatste dag van het jaar!

Boek dit arrangement

Sylvester arrangement

We luiden het nieuwe jaar feestelijk in! Geniet samen van dit arrangement inclusief uitgebreide Sylvesterparty met 8 gangen diner en DJ!

Boek dit arrangement

Onbezorgd verzorgd arrangement

Geniet van een ultiem verzorgd verblijf, want Helmond heeft veel leuks te bieden. Het arrangement biedt 2 overnachtingen inclusief ontbijt en 1 luxe diner!

 

Boek dit arrangement

Kasteel arrangement

Een totaal ontspannen verblijf op basis van logies | ontbijt, met toegang tot het historische Kasteel van Helmond, een must see! Bang dat je misschien honger krijgt? We geven je een goed gevulde picknickmand mee om van te genieten in de kasteeltuinen of in het prachtige Geukerspark!

Boek dit arrangement

3 = 2 arrangement

Geniet van drie comfortabele nachten in ons hotel, proef van het heerlijke ontbijtbuffet en betaal slechts twee nachten!

Boek dit arrangement

B&B Special

Een totaal comfortabel verblijf op basis van logies en ontbijt, voor de allerbeste prijs!

Boek dit arrangement

Bluesroute Helmond arrangement

Bluesroute Helmond heeft een 3-daags programma samengesteld door het gehele centrum van Helmond. We roepen onze gasten op om er een muzikaal weekend Helmond van te maken! Hiervoor hebben we in samenwerking met Blueseroute Helmond een arrangement samengesteld

Bekijk dit arrangement