Hotel arrangementen

Love deal

Geniet samen met je partner van onze love deal. Maak even tijd voor elkaar en kom helemaal tot rust in onze luxe en comfortabele kamers. Verras je partner met romantische rozenblaadjes en twee glaasjes bubbels bij aankomst op de kamer. Eindig het verblijf met een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet en check pas om 12.00 uur uit en je romantische nachtje weg is helemaal compleet!

Reserveren

Sparkling X-mas

Een ouderwets gezellige kerst vieren met vrienden en familie? Reserveer dan ons Sparkling X-mas arrangement en geniet van heerlijke kerstdiners!

Boek dit arrangement

Tussen de Ballen en de Bollen

Liever er even uit tussen de feestdagen in? Met dit arrangement rust je uit van de gezellige kerstdagen en laadt je weer op voor de laatste dag van het jaar!

Boek dit arrangement

Sylvester arrangement

We luiden het nieuwe jaar feestelijk in! Geniet samen van dit arrangement inclusief uitgebreide Sylvesterparty met 8 gangen diner en DJ!

Boek dit arrangement

Romantisch overnachten met [jouw] Valentijn!

Maak even tijd voor elkaar en kom helemaal tot rust in onze luxe en comfortabele kamers. Verras je partner met romantische rozenblaadjes en twee glaasjes bubbels bij aankomst op de kamer!