Hotel arrangementen

Bloem &uin arrangement

Groenexpo van 25 juli t/m 1 augustus | arrangement voor €115,00 per persoon [45,- singletoeslag]

Zet de bloemetjes maar buiten! Geniet 3 dagen, 2 nachten van een luxe overnachting op een 4 sterren comfort tweepersoonskamer op basis van half pension! Dit arrangement is inclusief 2 ochtenden uitgebreid ontbijtbuffet, tweemaal een 3 gangen diner in de brasserie en 1 maal entree voor Bloem & Tuin!

Reservaties via 0492 524 151

of via het contactformulier

Onbezorgd verzorgd arrangement

Geniet van een ultiem verzorgd verblijf, want Helmond heeft veel leuks te bieden. Het arrangement biedt 2 overnachtingen inclusief ontbijt en 1 luxe diner!

 

Boek dit arrangement

Kasteel arrangement

Een totaal ontspannen verblijf op basis van logies | ontbijt, met toegang tot het historische Kasteel van Helmond, een must see! Bang dat je misschien honger krijgt? We geven je een goed gevulde picknickmand mee om van te genieten in de kasteeltuinen of in het prachtige Geukerspark!

Boek arrangement

3 = 2 arrangement

Geniet van drie comfortabele nachten in ons hotel, proef van het heerlijke ontbijtbuffet en betaal slechts twee nachten!

Boek arrangement

B&B Special

Een totaal comfortabel verblijf op basis van logies en ontbijt, voor de allerbeste prijs!

Boek arrangement

Vaderdag arrangement

Te boeken van 18 t/m 21 juni

Met Vaderdag zetten wij uw vader extra in het zonnetje! Geniet samen van het Vaderdag arrangement. Op de kamer staat een heerlijk speciaal biertje koud voor u en in de avond geniet u van een heerlijk diner in onze gezellige brasserie. Kom helemaal tot rust in de luxe en comfortabele kamers. Het verblijf is natuurlijk niet compleet zonder een uitgebreid Vaderdag ontbijtbuffet!

Bekijk dit arrangement