Hotel arrangementen

Onbezorgd verzorgd arrangement

Geniet van een ultiem verzorgd verblijf, want Helmond heeft veel leuks te bieden. Het arrangement biedt 2 overnachtingen inclusief ontbijt en 1 luxe diner!

 

Boek dit arrangement

Kasteel arrangement

Een totaal ontspannen verblijf op basis van logies | ontbijt, met toegang tot het historische Kasteel van Helmond, een must see! Bang dat je misschien honger krijgt? We geven je een goed gevulde picknickmand mee om van te genieten in de kasteeltuinen of in het prachtige Geukerspark!

Boek arrangement

3 = 2 arrangement

Geniet van drie comfortabele nachten in ons hotel, proef van het heerlijke ontbijtbuffet en betaal slechts twee nachten!

Boek arrangement

B&B Special

Een totaal comfortabel verblijf op basis van logies en ontbijt, voor de allerbeste prijs!

Boek arrangement

Bluesroute Helmond arrangement

De 10-jarige-jubileumeditie van Bluesroute Helmond 2021 zal plaatsvinden op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 oktober. Geniet tijdens dit gratis bluesfestival in Helmond van 2 overnachtingen op een comfortabele kamer incl. ontbijt en diner voor maar €119,- per nacht!
Reservaties via 0492 524 151 ovv Bluesroute 2021

Of via het contactformulier

Kerst arrangement

Wordt wakker met een heerlijk kerstontbijt en geniet op kerstavond van een smaakvol 3-gangen kerst diner en op 1e kerstdag van een heerlijk 5-gangen kerst diner! Wat wenst u nog meer?

Bekijk arrangement

Sylvesterparty arrangement

We luiden het nieuwe jaar feestelijk in! Geniet van een heerlijk sylvesterparty inclusief een 8 gangen diner. Proost samen met champagne, eet een oliebol en kruip na het feestje zo direct het bed in. Geniet op nieuwjaarsdag van een heerlijke brunch!

Bekijk dit arrangement