Hotel arrangementen

Onbezorgd verzorgd arrangement

Geniet van een ultiem verzorgd verblijf, want Helmond heeft veel leuks te bieden. Het arrangement biedt 2 overnachtingen inclusief ontbijt en 1 luxe diner!

 

Boek dit arrangement

Kasteel arrangement

Een totaal ontspannen verblijf op basis van logies | ontbijt, met toegang tot het historische Kasteel van Helmond, een must see! Bang dat je misschien honger krijgt? We geven je een goed gevulde picknickmand mee om van te genieten in de kasteeltuinen of in het prachtige Geukerspark!

Boek arrangement

3 = 2 arrangement

Geniet van drie comfortabele nachten in ons hotel, proef van het heerlijke ontbijtbuffet en betaal slechts twee nachten!

Boek arrangement

B&B Special

Een totaal comfortabel verblijf op basis van logies en ontbijt, voor de allerbeste prijs!

Boek arrangement

Koningsdag arrangement

Te boeken op 27 april 2021

Krijg bij ontvangst een heerlijk kopje koffie of thee met een oranje tompouce. Geniet van een 3-gangen verrassingsdiner in het restaurant en overnacht in onze luxe en comfortabele kamers. Eindig het verblijf met een uitgebreid ontbijtbuffet en u voelt zich een koning[in]!

Boek arrangement

Moederdag arrangement

Te boeken van 8 t/m 10 mei

Zet uw moeder extra in het zonnetje met ons Moederdag arrangement, een heerlijk verwen moment! Geniet van een kopje koffie/thee bij aankomst en kom heerlijk tot rust. In de avond geniet u van een heerlijk 3-gangen verrassingsdiner.

Bekijk dit arrangement